E-BOOK: Počet stránek : 76 Formát: PDF Výčet potravin, jejich vlastností dle TČM a jejich nutriční a energetické hodnoty v přehledném grafickém zpracování.
E-BOOK - Potraviny - jejich význam a užívání dle TČM + jejich nutriční hodnoty:
Tento e-book je skvělým pomocníkem, pokud se rozhodnete pro změnu stravování a cestu k získání pevného zdraví. Obsahuje výčet základních používaných potravin a surovin, jejich význam a vliv na náš organismus z pohledu tradiční čínské medicíny, termickou povahu, jejich přirozenou chuť a tropismus (tedy orgány, které nejvíce ovlivňuje). Dále pak obsahuje výsečové grafy, kde na první pohled poznáte, v jakém zastoupení jsou v potravině jednotlivé živiny (proteiny, tuky, sacharidy) a jejich energetickou hodnotu, taktéž barevně zvýrazněnou, aby bylo na první pohled patrné, zda se jedná o potravinu energeticky bohatou či nikoli.