fbpx

ONLINE KURZ „Vlastnosti potravin“ + E-BOOK – „Význam potravin a jejich užívání dle TČM + nutriční hodnoty“ + BONUSY

ONLINE KURZ: 9 lekcí: Složení potravin z pohledu "západní medicíny" (Bílkoviny, Tuky, Sacharidy, Mikroživiny, Propočet doporučených denních příjmů) Vlastnosti potravin z pohledu "východní medicíny" (Povaha, Chuť, Tropismus, Volba vhodných potravin dle TČM) - VIDEA, PRACOVNÍ LISTY, PRŮVODNÍ TEXTY E-BOOK: Počet stránek : 76 Formát: PDF Výčet potravin, jejich vlastností dle TČM a jejich nutriční a energetické hodnoty v přehledném grafickém zpracování.

2 490 Kč
Dostupné
  • Přidat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

    Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů

Podobné zboží

-80%
Počet stránek : 79 Formát: PDF V tomto e-booku najdete…
Na základě podrobné diagnostiky dle TČM, Vaší tělesné konstituce a…